The Ramos family drove to their family reunion. Before lunch, they drove at a constant rate of 55 miles per hour for 3 hours. After lunch, t

The Ramos family drove to their family reunion. Before lunch, they drove at a constant rate of 55 miles per hour for 3 hours. After lunch, they drove at a constant rate of 45 miles per hour for 2 hours. How many total miles did the Ramos family drive? Miles

0 thoughts on “The Ramos family drove to their family reunion. Before lunch, they drove at a constant rate of 55 miles per hour for 3 hours. After lunch, t”

  1. Answer:

    ok so first they drove 55 for 3 hours so

    55*3=165

    and then they drove 45 for 2 hours

    45*2=90

    165+90=255

    so in total they drove 255 miles

    Hope This Helps!!!

    Reply

Leave a Comment