Share

## What is the difference in average speed between two cars, one that traveled 160 kilometers in 5 hours, and the other that traveled 140

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

## Answers ( )

Answer:4 km/h

Explanation:160/5 = 32

140/5 = 28

32-28= 4