Share

## 8th grade teachers and students from M.I.T went on a field trip to an zoo. Tickets were $5.00 each for teachers and$3.50 each for stud

Question

8th grade teachers and students from M.I.T went on a field trip to an zoo. Tickets

were $5.00 each for teachers and$3.50 each for students, and the group paid

$51.50 in total.A few weeks later, the same group visited a natural history

museum where the tickets cost $20.00 each for teachers and $8.50 each for

students, and the group paid $156.50 in total.

Find the number of teachers and students on the field trips.

A 4 Teachers and 9 Students

4 Teachers and 10 Students

3 Teachers and 9 Students

D None of the above

in progress
0

Mathematics
3 years
2021-09-05T08:05:36+00:00
2021-09-05T08:05:36+00:00 1 Answers
0 views
0
## Answers ( )

As there are multiple answers going with trial and error seems good in this case.A5.00 + 5.00 + 5.00 + 5.00 = 20.00

3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 = 31.5

20.00 + 31.5 = 51.5

B5.00 + 5.00 + 5.00 + 5.00 = 20.00

3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 = 35.00

20.00 + 35.00 = 55.00

C5.00 + 5.00 + 5.00 = 15.00

3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 + 3.50 = 31.5

15.00 + 31.5 =46.5

Knowing that for the first one all A,B, and C were wrong we can determine that

Dis the answer. But wait if I made one mistake and didn’t understand if $156.5 is equivalent to $156.50 that would meanAis correct.Always recheck your answers and good luck,

Jon