1. ____________ do you feel, Lan ? A. What B. Who C. How D. Which 2. What ____________________________ ? A. you would like B. would y

Question

1. ____________ do you feel, Lan ?
A. What B. Who C. How D. Which
2. What ____________________________ ?
A. you would like B. would you like C. you would want D. would you
3. I’m tired. I’d like ________________ down.
A. sit B. sitting C. to sit D. to sitting
4. Tea, coffee and fruit juice are ________________ .
A. food B. fruits C. drinks D. vegetables
5. I feel ______________. I’d like some orange juice.
A. hungry B. full C. cold D. thirsty
6. What’s his favorite food He ________________ chicken
A. wants B. likes C. would like D. eats.
7. The boys feel very hungry. They want some_________________.
A. milk B. hot drink C. water D. meat and rice
8. What is there to ________________? – There’s some meat and rice .
A. eat B. drink C. sit down D. like
9. What ___________________ you like ? – I’d like some vegetables.
A. does B. is C. are D. would
10. Are there any _______________ for him ?
A. noodles B. cabbage C. lettuce D. water
II. Complete the passage :

Hi. My name’s Thu. I’m in grade 6. my sister and I ( 1)__________our breakfast at school. She _( 2)_____________some noodles and a hot drink. I eat some bread and _( 3 )______________ milk. We (4)_______________have lunch at school. We have it at home. We eat rice, chicken, chicken, cabbage (5)_________________ some apples (6)_________________ lunch. Apple is my (7)____________ fruit.
III MAKE QUESTIONS :
1. She’d like some water.
=> ……………………………………………………………………………?
2. My favorite drink is orange juice.
=> …………………………………………………………………………… ?
3. There’re some oranges in the basket.
 ……………………………………………………………………………. ?
4. Nam’s mother wants some eggs.
 ……………………………………………………………………………. ?
5. We are hungry and thirsty.
 …………………………………………………………………………….. ?
6. My father feels very tired.
=> …………………………………………………………………………….. ?
IV Sentence buiding :
1. like / any / he / beans / Does ?.
=> ……………………………………………………………………………………………
2. color / What / eraser / your / is ?
=> ……………………………………………………………………………………….
3. feels / She / thirsty / now
=> …………………………………………………………………………………………
4. you / feel / Do / hungry
=> …………………………………………………………………………………………
5. Lan’s / drink / is / Apple juice / favorite
=> ………………………………………………………………………………………….
6. for / What / there / lunch / is ?
=> …………………………………………………………………………………………
V. READING COMPREHENSION AND ANSWER THE QUESTIONS :
Jane : What is your favorite breakfast, Mai ?
Mai : I like noodles and chicken
Jane : Do you like rice and fish ?
Mai : No. I don’t. I don’t have rice and fish for breakfast.
Jane : And drink ? Do you like tea ?
Mai : No. I don’t. I like milk and apple juice.
Jane : And your brother ? Does he like apple juice ?
Mai : Yes, he does. But he doesn’t like noodles.
1. What does Mai like for breakfast ?
………………………………………………………………….
2. Does her brother like noodles ?
…………………………………………………………………………………
3. What’s Mai’s favorite drink ?
……………………………………………………………………………….
4. Does her brother like milk or tea ?
……………………………………………
5. What does he like ?
……………………………………………………………………………………..
VI. GIVE THE CORRECT FORM OF THE VERBS :
1. Mr and Mrs Binh (want )_____________________ a new house.
2. My sister ( have ) ________________________ a red car.
3. I would ( like ) ________________________ some iced milk.
4. Mai ( brush ) _______________________ her teeth after meals.
5. She ( eat ) _______________________ some fish at the moment.
6. It ( be ) ________________ very hot now.
7. It( be ) ________________ tired now. I ( want ) ________________ some water.
8. Nam ( go ) ________________ to school every day.
9. Look ! The girls ( play ) _____________________ soccer.
10. ____________you ( want ) _______________ any vegetables ?
VII. FILL IN THE BLANKS WITH “ SOME “ or “ ANY ” :
1. I have ____________________ pictures .
2. Mrs. Lan doesn’t have _________________ children.
3. She doesn’t want _______________ meat.
4. Would you like ______________________ coffee ?
5. Are there ________________ eggs in the box ?
6. Do you want ______________ fish ?
7. He wants ________________ vegetables.
8. They don’t want _________________ chicken.

in progress 0
Philomena 3 years 2021-04-07T04:36:00+00:00 3 Answers 28 views 0

Answers ( )

    0
    2021-04-07T04:37:52+00:00

    I.

    1. C

    2. B

    3. C

    4. C

    5. D

    6. B

    7. D

    8. A

    9. D

    10. A

    II.

    1. have

    2. eats

    3. drink

    4. don’t

    5. and

    6. for

    7. favourite

    III.

    1. What would she like?

    2. What is your favourite drink?

    3. What are there in the basket?

    4. What does Nam’s mother want?

    5. How are you?

    6. How does your father feel?

    IV.

    1. Does he like any beans?

    2. What color is your eraser?

    3. She feels thirsty now.

    4. Do you feel hungry?

    5. Apple juice is Lan’s favorite drink.

    6. What is there for lunch?

    V.

    1. She likes noodles and chicken

    2. No, he doesn’t

    3. It’s milk and apple juice

    4. No, he doesn’t.

    5. He likes apple juice.

    VI.

    1. want

    2. has

    3. like

    4. brushes

    5. is eating

    6. is

    7. is – want

    8. goes

    9. are playing

    10. Do – want

    VII.

    1. some

    2. any

    3. any

    4. some

    5. any

    6. some

    7. some

    8. any

    0
    2021-04-07T04:37:53+00:00

    I.

    1. C

    2. B

    3. C

    4. C

    5. D

    6. B

    7. D

    8. A

    9. D

    10. A

    II.

    1. have

    2. eats

    3. drink

    4. don’t

    5. and

    6. for

    7. favourite

    III.

    1. What would she like?

    2. What is your favourite drink?

    3. What are there in the basket?

    4. What does Nam’s mother want?

    5. How are you?

    6. How does your father feel?

    IV.

    1. Does he like any beans?

    2. What color is your eraser?

    3. She feels thirsty now.

    4. Do you feel hungry?

    5. Apple juice is Lan’s favorite drink.

    6. What is there for lunch?

    V.

    1. She likes noodles and chicken

    2. No, he doesn’t

    3. It’s milk and apple juice

    4. No, he doesn’t.

    5. He likes apple juice.

    VI.

    1. want

    2. has

    3. like

    4. brushes

    5. is eating

    6. is

    7. is – want

    8. goes

    9. are playing

    10. Do – want

    VII.

    1. some

    2. any

    3. any

    4. some

    5. any

    6. some

    7. some

    8. any

    0
    2021-04-07T04:38:06+00:00

    Để tìm câu trả lời chính xác các em hãy tham khảo what do you feel các nguồn hoc24.vn, lazi.vn, hoidap247.com để thầy cô và các chuyên gia hỗ trợ các em nhé!

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )