Question The speed limit is 55mph. How far can you travel in 3 hours going the speed limit? How far can you travel if you went 5 miles over the speed limit?

Answer: If you were going the speed limit, after 3 hrs, you would go 165 miles. If you were going 5 miles above the speed limit you would go 180 miles. Step-by-step explanation: 55 x 3 = 165 55 + 5 = 60 60 x 3 = 180 Log in to Reply

Answer: 165miles 180miles Step-by-step explanation: If going 55mph for 3 hours, 55miles/hour * 3hour = 165miles If going 60mph (5 over the limit) for 3 hours: 60miles/hour * 3hour = 180miles Log in to Reply

Answer:Step-by-step explanation:Answer:Step-by-step explanation: