Sarah bought a TV at a 15% discount. Later she found that there should have been a 20% discount, so the store gave her $17 back. What was the original price of the TV before it was discounted?

Answers

Answer:

Step-by-step explanation:

The store gave her back the difference (20%-15%= 5%)

5%= the $17 returned

100/5= 20

20*17= $340 which was the original price of the TV before discounts

Answer:Step-by-step explanation:the original price of the tv would be $340