Answer: 171.85 cm Step-by-step explanation: Given data We are given that the distance = 149 cm 415in Let us mark the units uniform by converting inches to cm 1 inches = 2.54cm 415 inches= x cm cross multiply x= 415*2.54 x= 1054.1 cm Hence the total distance in cm is 1054.1+149= 1203cm If in 7 days he travels 1203cm in 1 day he will travel x cm cross multiply 7x= 1203 divide both sides by 7 x= 1203/7 x= 171.85 cm Log in to Reply

Answer:

171.85 cm

Step-by-step explanation:

Given data

We are given that the distance = 149 cm 415in

Let us mark the units uniform by converting inches to cm

1 inches = 2.54cm

415 inches= x cm

cross multiply

x= 415*2.54

x= 1054.1 cm

Hence the total distance in cm is 1054.1+149= 1203cm

If in 7 days he travels 1203cm

in 1 day he will travel x cm

cross multiply

7x= 1203

divide both sides by 7

x= 1203/7

x= 171.85 cm