Vincent goes to the gym for 30 minutes every day. He starts a new exercise routine on a Monday and uses a function to model the amount of ca

Question

Vincent goes to the gym for 30 minutes every day. He starts a new exercise routine on a Monday and uses a function to model the amount of calories he has used, f\left(d\right)f(d), as a function of the number of days, dd, he has exercised with the new routine.

in progress 0
Hồng Cúc 6 months 2021-08-09T15:59:17+00:00 1 Answers 35 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-09T16:00:20+00:00

    Complete question is;

    Vincent goes to the gym for 30 minutes every day. He starts a new exercise routine on a Monday and uses a function to model the amount of calories he has used, f(d), as a function of the number of days, d, he has exercised with the new routine.

    Which statement represents a correct interpretation of f(d) ?

    A. f(5) = 150 means Vincent has exercised for a total of 150 minutes after the fifth day of exercising with his

    new routine

    B. f(10) = 3500 means Vincent will use 3,500 calories on day 10 of exercising with his new routine.

    C. f(15) = 5250 means after 15 days of exercising with his new routine, Vincent has used 5,250 calories.

    D. f(30) = 10500 means the number of calories Vincent has used times 30 is equal to 10,500

    Answer:

    Option A: f(5) = 150 means Vincent has exercised for a total of 150 minutes after the fifth day of exercising with his

    new routine
    .

    Step-by-step explanation:

    We are told that f(d), is a function of the number of days, d, he has exercised with the new routine.

    We are also told that he goes to the gym for 30 minutes daily.

    Thus;

    For option A, f(5) means that he went to the gym for 5 days. At 30 minutes per day means he exercised for a total of: 30 × 5 = 150 minutes. So option A is correct

    For option B, f(10) means that he went to the gym for 10 days. At 30 minutes per day means he exercised for a total of: 30 × 10 = 300 minutes. Thus, option B is wrong

    For option C, f(15) means that he went to the gym for 15 days. At 30 minutes per day means he exercised for a total of: 30 × 15 = 450 minutes. Thus, option C is wrong.

    For option D, f(30) means that he went to the gym for 30 days. At 30 minutes per day means he exercised for a total of: 30 × 30 = 900 minutes. Thus, option D is wrong.

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )