There is a 15% discount on all items in a store. You buy a $12 shirt and $45 jeans. What will be your total cost?

Question

There is a 15% discount on all items in a store. You buy a $12 shirt and $45 jeans. What will be your total cost?

in progress 0
Kim Chi 2 months 2021-07-23T06:11:11+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-23T06:12:14+00:00

    Answer:

    $48.45

    Step-by-step explanation:

    15% of $12= 1.80

    15% of $45= 6.75

    $12-$1.80= $10.2

    $45- $6.75= $38.25

    Now, add them both up:

    $10.20+ $38.25= 48.45

    Answer= $48.45

    Hope it helps,

    PS- Please mark me as brainliest 🙂

    0
    2021-07-23T06:12:15+00:00

    Answer:

    The total cost of the shirt and Jean’s together with a 15% discount would be $48.45.

    Step-by-step explanation:

    if you at 12 and 45 you get 57 now if you multiply that by .15 which would be 15% you would get $48.45.

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )