The middle school basketball team is selling t-shirts for $12.50 each to raise money for new uniforms. They have already sold 40 t-shirts. I

Question

The middle school basketball team is selling t-shirts for $12.50 each to raise money for new uniforms. They have already sold 40 t-shirts. If they need to raise a total of at least $850, how many more t-shirts does the team need to sell?

in progress 0
Trúc Chi 2 months 2021-07-29T10:46:30+00:00 2 Answers 1 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-29T10:48:18+00:00

    they need to sell 28 more

    0
    2021-07-29T10:48:22+00:00

    Step-by-step explanation:

    given:

    $12.50- the price of the tshirts

    40- the tshirts they have sold

    $850- the raise they need

    solve:

    $12.50 × 40 = $500 (the price of tshirts and tshirts they have sold)

    $850 – $500 = $350 (the raise they need and the money they have so far from the 40 tshirts they have sold)

    $350 ÷ $12.50 = 28 (the money they lack and the price of a tshirt)

    answer:

    thus, they need to sell 28 more tshirts to have the raise of at least $850

    hope this helps, good luck! 🙂

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )