Tả về một thể loại nhạc bằng Tiếng Anh

Question

Tả về một thể loại nhạc bằng Tiếng Anh

in progress 0
Gia Bảo 8 months 2021-02-02T18:02:21+00:00 3 Answers 39 views 0

Answers ( )

  0
  2021-02-02T18:04:14+00:00

  THAM KHẢO NHA

  I like all kinds of music, but I can say that my favorite one is Pop – a short term of Popular Music. Most people listen to music, and Pop might be the most common music around us. It originated in the United States and United Kingdom during the mid-1950s, and nowadays it has become a worldwide wave. The characteristics of Pop music include an aim of appealing to a general audience, and it also aims to encourage dancing and uses catchy rhythms. This kind of music has lyrics which are easy to understand and sing along, so I can sing to most of the songs after hearing them thrice. My favorite pop musician is Taylor Swift. She is not simply a singer, but she is also a song writer, dancer, and producer. Most of her songs are about many different shades of love, and this subject is also the most common one in Pop. Recently, Pop culture has strongly developed in Asian countries, and it can be said that Korea is the leader of this wave. Many bands have been born, and they have introduced their national values to the whole world through their music. While Western Pop music focuses mostly on the catchy sound of instruments and singer’s voice, Korean Pop is more on the side of synchronized choreography and main concept along with the catchy tunes. I know many other countries also have good Pop songs, but I just listen to US – UK and Korean ones. My dream is to be able to attend a real Pop concert with famous singers, gorgeous stage with a lot of colorful lights, lively sound and professional dancers. I am saving money for a Pop concert in my hometown in the summer, and I cannot wait to listen to my favorite kind of music in real life.

  Dịch:
  Tôi thích mọi thể loại nhac, nhưng tôi có thể nói rằng thể loại yêu thích nhất của tôi là nhạc Pop – một cụm từ ngắn gọn của Nhạc phổ biến. Hầu hết mọi người đều nghe nhạc, và nhạc Pop có lẽ là một dòng nhạc thịnh hành nhất. Nó bắt nguồn từ Mỹ và Vương quốc Anh trong những năm giữa 1950, và ngày nay nó đã trở thành một làn sóng toàn cầu. Những đặc điểm của nhạc Pop bao gồm mục tiêu thu hút đông đảo người nghe, và nó cũng hướng đến việc cổ vũ việc nhảy nhót và sử dụng những giai điệu bắt tai. Thể loại nhạc này có lời bài hát dễ hiểu và dễ hát theo, vậy nên tôi có thể hát được hầu hết các bài nhạc sau khi nghe chúng đôi ba lần. Nghệ sĩ nhạc Pop yêu thích nhất của tôi là Taylor Swift. Cô ấy không chỉ là một ca sĩ, mà cô ấy còn là một nhà viết nhạc, vũ công, và là nhà sản xuất. Hầu hết các bài nhạc của Taylor là về các sắc thái khác nhau của tình yêu, và đây cũng là chủ đề thịnh hành nhất của dòng nhạc Pop. Thời gian gần đây, văn hóa nhạc Pop đã và đang phát triển mạnh mẽ ở các nước Châu Á, và có thể nói rằng Hàn Quốc chính là người dẫn đầu trong làn sóng này. Rất nhiều ban nhạc đã ra đời, và họ đã giới thiệu các giá trị của quốc gia mình ra khắp thể giới thông qua âm nhạc của họ. Trong khi nhạc Pop ở các nước phương Tây chú trọng nhiều vào âm thanh bắt tai của nhạc cụ và giọng hát của ca sĩ, nhạc Pop của Hàn Quốc lại thiên về vũ đạo đồng đều và hình ảnh chủ đạo cùng với giai điệu bắt tai. Tôi biết các nước khác cũng có những bài hát hay, nhưng tôi chỉ nghe nhạc Pop của Mỹ, Anh và Hàn Quốc. Giấc mơ của tôi là được tham gia vào một đại nhạc hội Pop thật sự với các ca sĩ nổi tiếng, sân khấu hoành tráng với thật nhiều đèn đủ màu sắc, âm thanh sống động và các vũ công chuyên nghiệp. Tôi đang để dành tiền cho một đại nhạc hội Pop ở thị trấn vào mùa hè này, và tôi không thể đợi để được nghe dòng nhạc yêu thích của mình ngoài đời thực.

  Chúc bạn học tốt nhen!!!

  0
  2021-02-02T18:04:18+00:00

  I love listening to music, but I am not like other people who often listen to the music that is popular at a time. The part of music that attracts me is the attitude of the composers and the tone, because the songs represent the writers’ mood and feeling. Through the songs people can feel what the composers try to express, so I often listen to Jazz, Rock, and R&B. These three types of music contain different languages but they are all my favorite music styles.When I really want to relax my body, or to do the exercises at home I will listen to Jazz music. I do not have the exact time to do exercises, I just play it to release my body. Jazz music is much faster and more relaxing than pop music. It makes me want to dance, to do any kind of motion to let go of my body while the music is on. Sometimes I prefer to do it on my bed. It is healthy for my body.

  0
  2021-02-02T18:04:28+00:00

  Để tìm câu trả lời chính xác các em hãy tham khảo thể loại nhạc yêu thích bằng tiếng anh các nguồn hoc24.vn, lazi.vn, hoidap247.com để thầy cô và các chuyên gia hỗ trợ các em nhé!

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )