Sarah has saved 242 pound coins. She puts the pound coins into bags. There are 20 pound coins in each full bag of coins.

Question

Sarah has saved 242 pound coins.
She puts the pound coins into bags.
There are 20 pound coins in each full bag of coins.

Sarah is going to take all her full bags of coins to the bank.
She can only take up to 5 full bags of coins to the bank each day.

Sarah wants to go to the bank on as few days as possible.

On how many days will Sarah need to go to the bank?

in progress 0
Thu Cúc 6 months 2021-08-01T16:15:55+00:00 1 Answers 9 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-01T16:17:51+00:00

    242/20 = 12.1 ≈ 13
    13 x 20 = 260
    260/5 = 52

    She will have to go to the bank 52 days.

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )