Salma made 6 identical necklaces, each having beads and a pendant. The total cost of the beads and pendants for all 6 necklaces was $35.40.

Question

Salma made 6 identical necklaces, each having beads and a pendant. The total cost of the beads and pendants for all 6 necklaces was $35.40. If the beads cost $2.60 for each necklace, how much did each pendant cost?

in progress 0
Edana Edana 2 weeks 2021-07-20T10:54:18+00:00 2 Answers 4 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-20T10:55:36+00:00

    6(2.60) +p =$35.40
    15.60 +p = $35.40
    P=$19.80 but that is for all 6 pendant so must divide by 6
    19.90 /6 =3.30
    So each pendant is $3.30

    0
    2021-07-20T10:56:04+00:00

    Answer:

    $3.30

    Step-by-step explanation:

    2.60*6= $15.60 beads per necklace

    35.40-15.60= $19.80 total pendant

    19.80/6= $3.30 per pendant

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )