please complete it i promise i will remember to give brainlist 1.The average daily rainfall in Cambridge durin

Question

please complete it i promise i will remember to give brainlist

1.The average daily rainfall in Cambridge during April was 2.4 mm. How much rain fell during the month?

A.72 mm
B.75 mm
C.63mm
D.68mm

2. The daily average number of hours of sunshine during my 14 day holiday in OchoRios was 9.4. for how many hours did the sun shine while I was on holiday?

A.163.2
B.145.7
C.134.3
D.131.6

3. Danny’s car travels an average 12.6 km on each liter of petrol. how far will it travel on 256 liters?

A.3225.6 km
B.2236.2 km
C.4336.1 km
D.3224.6 km

4. My father’s car travels on average of 33.4 miles on each gallon of petrol. How far will it travel on 40 gallons

A.2000 miles
B.1548 miles
C.1336 miles
C.1224 miles

5. Vivian Richard’s batting average after 11 completed innings was 62. After 12 completed innings it had increased to 68. How many runs did he score in his twelfth innings?

A.134
B.150
C.140
D.125

6. After six examination results Tom’s average grade was 57 his next result increased his average to 62. What was his seventh grade?

A.87
B.92
C.54
D.78
7. The average height of the 12 boys in a class 163cm and the average height of the 18 girls is 159 cm. Find the average height of the class.

A.159cm
B.163cm
C.160.6cm
D.163.4cm

8. The heights of 11 girls in a hockey team are 162cm, 152cm, 166cm, 149cm, 153cm, 165cm, 169 cm, 145cm, 155cm, 159cm and 163cm. What is the average height of the hockey team?

A.158 cm
B.160cm
C.168cm
D.154 cm
9. Using the information from number 8 above, if the girl who was 145cm tall were replaced by a girl 156cm. What is the new average height of the team?

A.158
B.160
C.159
D.154

10. Jean’s marks in the end of term examinations were 46, 80, 59, 83, 54, 67, 79, 82 and 62. What was his average?

A.56
B.88
C.68
D.70​

in progress 0
Helga 3 months 2021-08-18T06:36:51+00:00 1 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-18T06:38:45+00:00

    1. A
    2. D
    3.A
    4.C
    5. C
    6.B
    7.C
    8.A
    9.C
    10.C

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )