Nina has 63 pictures of New York City. She gives the same number of pictures to 7 friends. How many pictures does each friend get?

Question

Nina has 63 pictures of New York City. She gives the same number of pictures to 7 friends. How many pictures does each friend get?

in progress 0
Khang Minh 5 months 2021-08-10T01:22:56+00:00 1 Answers 4 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-10T01:24:03+00:00

    Answer:

    9

    Step-by-step explanation:

    Here we will show you step-by-step with a detailed explanation of how to calculate 63 divided by 7 using long division.

    Before you continue, note that in the problem 63 divided by 7, the numbers are defined as follows:

    63 = dividend

    7 = divisor

    Step 1:

    Start by setting it up with the divisor 7 on the left side and the dividend 63 on the right side

                 

         

    Step 2:

    The divisor (7) goes into the first digit of the dividend (6), 0 time(s). Therefore, put 0 on top:

     

    Step 3:

    Multiply the divisor by the result in the previous step (7 x 0 = 0) and write that answer below the dividend.

       

    Step 4:

    Subtract the result in the previous step from the first digit of the dividend (6 – 0 = 6) and write the answer below.

         

    Step 5:

    Move down the 2nd digit of the dividend (3)

       

    Step 6:

    The divisor (7) goes into the bottom number (63), 9 time(s). Therefore, put 9 on top:

       

    Step 7:

    Multiply the divisor by the result in the previous step (7 x 9 = 63) and write that answer at the bottom:

       

    Step 8:

    Subtract the result in the previous step from the number written above it. (63 – 63 = 0) and write the answer at the bottom.

       

    You are done, because there are no more digits to move down from the dividend.

    The answer is the top number and the remainder is the bottom number.

    Therefore, the answer to 63 divided by 7 calculated using Long Division is:

    9

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )