Jen goes to a carnival with $25.00 to spend. Admission costs $7.00, and each ride is an additional cost. • After paying for admi

Question

Jen goes to a carnival with $25.00 to spend.
Admission costs $7.00, and each ride is an additional cost.
• After paying for admission, she has enough money left
to go on exactly 8 rides.
• She decides she wants to play 2 carnival games, and the
games cost $3.00 each.
• Jen also buys a snack that costs $2.50.
How much more money, in dollars, does Jen need to go on 5
rides?

in progress 0
Acacia 1 week 2021-07-21T22:24:04+00:00 1 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-21T22:25:16+00:00

    Answer:

    $1.75 more

    Step-by-step explanation:

    $25.00 – $7.00 = $18.00

    $18.00 – $3.00 – $3.00 = $12.00

    $12.00 – $2.50 = $9.50 left

    $18.00 divided by 8 rides = $2.25 per ride

    $2.25 x 5 = $11.25

    $11.25 – $9.50 = $1.75

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )