IV. Read the following passage and choose the correct answer to each question. A hobby can be almost anything that a person likes to do in his/her fre

Question

IV. Read the following passage and choose the correct answer to each question.
A hobby can be almost anything that a person likes to do in his/her free time. Hobbyists raise pets, watch birds or hunt animals. They also climb the mountains, go fishing, go skating, or go swimming. They also paint pictures, attend concerts and play musical instruments. They collect everything from books to butterflies and from shells to stamps.
People have hobbies because these activities bring enjoyment, friendship, knowledge and relaxation. Sometimes, they can bring financial profits. Hobbies also bring interesting activities for people who have retired. People, rich or poor, old or young, sick or well, can follow a satisfying hobby regardless of their age, position, or income.
Hobbies can help a person’s mental and physical health. Doctors have found that hobbies are useful in helping patients who suffer from physical or mental illness. Hobbies give these patients activities to do, and provide interests that prevent them from thinking about themselves.
1. According to the passage, a hobby is what a person likes to do when …………………..
A. he/she is not occupied C. he/she is at home
B. he/she is at work D. he/she is busy
2. The underlined word they in the passage refers to …………………..
A. people B. hobbies C. activities D. profits
3. Which of the following is NOT mentioned in the passage as an advantage of having hobbies?
A. enjoyment B. relaxation C. knowledge D. freedom
4. In which paragraph does the writer mention different activities taken by hobbyists?
A. Paragraph 1 B. Paragraph 2 C. Paragraph 3 D. Paragraph 4
5. According to doctors, hobbies are helpful to …………………..
A. people who have retired B. people who are joyful
C. patients’ physical and mental health D. patients’ interests and thinking
giúp mik vs,help….

in progress 0
Tài Đức 1 year 2020-11-05T23:29:43+00:00 3 Answers 138 views 0

Answers ( )

    0
    2020-11-05T23:31:41+00:00

    1. A

    2. A

    3. D

    4. A

    5. D

    0
    2020-11-05T23:31:43+00:00

    1. A            

    2. B    

    3. D         

    4. A              

    5. C

    0
    2020-11-05T23:31:52+00:00

    Để tìm câu trả lời chính xác các em hãy tham khảo hobbyist là gì các nguồn hoc24.vn, lazi.vn, hoidap247.com để thầy cô và các chuyên gia hỗ trợ các em nhé!

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )