IV. Choose the best answer a, b, c or d to complete the sentence. 1. The museum has a superb collection of ancient__________from Nubia. a. artefacts

Question

IV. Choose the best answer a, b, c or d to complete the sentence.
1. The museum has a superb collection of ancient__________from Nubia.
a. artefacts b. leather c. presence d. beads
2. Our aim is to make the performing arts, museums and our_________-accessible to all.
a.love b.patriotism c.heritage d.status
3. I have ten pictures and eight pieces _______sculpture on exhibition.
a.of b.on c.in d.for
4. David Ferris’s father was a bank manager living___________-the outskirts ofthe Lancastrian town of Preston.
a.of b.on c.in d.at
5. All people should join hand in protecting the environment________________we can gainbetter health.
a.in order that b. when c.because d.even though
6. __________- we were waiting, a woman with a phone on her hand asked us what wewere doing.
a.That b.In order that c. While d.Although
7. The bus ____________uppassengers outside the airport.
a.hits b.sends c. lays d.picks
8. After visiting Van Phuc village, they came __________to their hotel for lunch.
a.at b.up c. down d. back
9. A: I’ll pick you up at eight o’clock on my way to the airport.
B:
a.For pleasure b. Great. I’ll see you then.
c. I have a phone. d. Would be.
10. A: Would you like to join us on the trip to La Khe Silk Village?
B:
a.Sounds great. b. For now.
c. Better things happened. d. I don’t think so.

in progress 0
Diễm Thu 11 months 2020-11-28T19:48:41+00:00 3 Answers 209 views 0

Answers ( )

    0
    2020-11-28T19:50:41+00:00

    1.D               2.B                 3.C                     4.B                    5.D             

    6.C                7.B                 8.D                     9.A                     10.C

    0
    2020-11-28T19:50:41+00:00

    1.D

    2.B

    3.C

    4.B

    5.D

    6.C

    7.B

    8.D

    9.A

    10.C

    0
    2020-11-28T19:50:49+00:00

    Để tìm câu trả lời chính xác các em hãy tham khảo artefacts là gì các nguồn hoc24.vn, lazi.vn, hoidap247.com để thầy cô và các chuyên gia hỗ trợ các em nhé!

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )