Hãy viết một bài giới thiệu về ngôi nhà tương lai bằng Tiếng Anh. ( Future house )

Question

Hãy viết một bài giới thiệu về ngôi nhà tương lai bằng Tiếng Anh. ( Future house )

in progress 0
Nguyệt Ánh 12 months 2021-01-30T00:55:29+00:00 3 Answers 19 views 0

Answers ( )

  0
  2021-01-30T00:57:22+00:00

  My dream house is a villa in the city . It’s big and beautiful , it’s blue . It’s surronded by trees and flowers . There will be a swimming pool in front and a large garden behind the house . There will be 5 rooms . My bedroom will have a super smart TV so I can watch movies , listen to music and surf the Internet . Next to the TV , is the desk with a computer , So I can chat and phone my friends in my free time . There will be a robot it will heps me do housework , such as : washing clothes , cleaning the floors , … I love my dream house very much
  Bài làm của mình nha ( Not search mạng )
  Vote + CTLHN cho tớ nha

  0
  2021-01-30T00:57:23+00:00

  tham khảo nhé :

  bài làm :

  Hello, I’m Nhi. Now I will tell you about my house in the future. It will be a big and modern house in a big city. In front of my house, there will be a huge black gate, a fountain and a petal. On the left of my house, there will be a beautiful flower garden. There will be a garage and some tall trees. Behind my house, there will be a swimming pool. My house will have 3 floors and 10 rooms: 1 living room, 1 library, 3 bedrooms, 1 kitchen, 2 bathrooms, 1 dining room and 1 entertainment room. In the living room, there will be a large TV, table, sofa, chandelier, some ornamental plants and some paintings, … In the library there will be a large bookshelf containing books. In each bedroom, there will be a large bed, air conditioning, some pillows, some blankets and closets, … In the kitchen, there will be a kitchen, cupboard, fridge, microwave, some pots , pans … In every bathroom, there will be toilets, sinks, mirrors, some toothbrushes, some soap and some towels, … In the dining room, there will be a big table and some chairs, … In the entertainment room, there will be computers and TVs. My house will have an elevator for easy transportation. In my house, there will be some robots doing housework for me as well. I love my future home and I wish it would come true someday.

  Dịch :

  Xin chào, tôi là Nhi. Bây giờ tôi sẽ kể cho bạn về căn nhà của tôi trong tương lai. Nó sẽ là một căn nhà lớn và hiện đại trong một thành phố lớn. Ở phía trước nhà tôi, sẽ có một cổng màu đen to lớn, một đài phun nước và một cánh hoa. Ở bên trái ngôi nhà của tôi, sẽ có một khu vườn hoa tuyệt đẹp. Sẽ có nhà để xe và một số cây cao. Đằng sau ngôi nhà của tôi, sẽ có một bể bơi. Nhà của tôi sẽ có 3 tầng và 10 phòng: 1 phòng khách, 1 thư viện, 3 phòng ngủ, 1 bếp, 2 phòng tắm, 1 phòng ăn và 1 phòng giải trí. Trong phòng khách, sẽ có TV lớn, bàn, ghế sofa, đèn chùm, một số cây cảnh và một số bức tranh, … Trong thư viện sẽ có một kệ sách lớn chứa sách. Trong mỗi phòng ngủ, sẽ có một chiếc giường cỡ lớn, máy lạnh, một số gối, một số chăn và tủ quần áo, … Trong bếp, sẽ có bếp, tủ, tủ lạnh, lò vi sóng, một số chậu, chảo … Trong mỗi phòng tắm, sẽ có nhà vệ sinh, bồn rửa, gương, một số bàn chải đánh răng, một số xà phòng và một số khăn, … Trong phòng ăn, sẽ có một cái bàn lớn và một số ghế, … Trong phòng giải trí, sẽ có máy vi tính và TV. Nhà tôi sẽ có thang máy để dễ di chuyển. Trong nhà tôi, sẽ có một số robot làm việc nhà cho tôi nữa. Tôi yêu ngôi nhà tương lai của mình và tôi ước gì nó sẽ trở thành sự thật một ngày nào đó.

  0
  2021-01-30T00:57:36+00:00

  Để tìm câu trả lời chính xác các em hãy tham khảo my future house các nguồn hoc24.vn, lazi.vn, hoidap247.com để thầy cô và các chuyên gia hỗ trợ các em nhé!

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )