Example $4 A school sells adult play tickets for $7 and student tickets for the play for $4. If the school sold 420 student tick

Question

Example $4
A school sells adult play tickets for $7 and student tickets for the play for $4. If the school sold
420 student tickets, how many adult tickets were sold if the total sales for the play were $3010.

in progress 0
Thành Đạt 4 months 2021-08-15T08:22:36+00:00 1 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-15T08:24:01+00:00

    Answer:

    190 adult tickets.

    Step-by-step explanation:

    Well,

    420 × 4 = 1,680

    3,010 – 1,680 = 1330

    1330 ÷ 7 = 190.

    So 190 adult tickets to the play were sold.

    You’re welcome,

    Wolfie

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )