Dan’s school is planning a field trip to an art museum, Bus company A charges a $60 rental fee plus $4 pe student. Bus company B charg

Question

Dan’s school is planning a field trip to an art museum, Bus company A charges a $60 rental fee plus $4 pe
student. Bus company B charges $150 plus $2 per student. How many students would have to go for the
cost to be the same?
A 90 students
B 50 students
C 45 students
D 15 students

in progress 0
Nick 1 week 2021-07-21T05:08:53+00:00 2 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-21T05:10:01+00:00

    Answer:

    C 45 students

    Step-by-step explanation:

    45×4= 180

    180 plus 60 equals 240

    45×2= 90

    150 plus 90 equals 240

    0
    2021-07-21T05:10:06+00:00

    Answer:

    45

    Step-by-step explanation:

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )