. Chris read 25 books in 135 days. At this rate, in how many days will he read another 5 books? Another 10 books?

Question

. Chris read 25 books in 135 days. At this rate, in how many days will he read another 5 books? Another 10 books?

in progress 0
Thạch Thảo 6 months 2021-07-17T23:41:05+00:00 1 Answers 2 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-17T23:42:44+00:00

    Answer:

    5 books – 27 days

    10 – 54 days

    15 books – 81 days

    Step-by-step explanation:

    First, you need to find how many days it takes to read one book, to do this, simply divide 135 by 25 (135/5=5.4). Then, you multiply that number by the amount of books it wants to know how long it would take him to read (5 and 15 since it asks “another 10”. It could also be 54 if it was asking how many for 10 books not including the 5 he would have read). 5*5.4=27, 10*5.4=54, and 15*5.4=81.

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )