Anya waited on 18 customers in 0.5 hour at the fudge shop. At this rate, how many customers would she wait on in 6 hours?

Question

Anya waited on 18 customers in 0.5 hour at the fudge shop. At this rate, how many customers would she wait on in 6 hours?

in progress 0
Thông Đạt 1 year 2021-07-21T05:39:27+00:00 1 Answers 16 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-21T05:41:11+00:00

    Answer:

    216 customers

    Step-by-Step Explanation:

    0.5 ( 30 minutes )

    30 minutes + 30 minutes = 60 minutes ( 36 customers )

    60 minutes + 30 minutes = 90 minutes ( 54 customers)

    90 minutes + 30 minutes = 120 minutes ( 72 customers)

    120 minutes + 30 minutes = 150 minutes ( 90 customers)

    150 minutes + 30 minutes= 180 minutes ( 108 customers)

    180 minutes + 30 minutes = 210 minutes (126 customers)

    210 minutes + 30 minutes = 240 minutes (144 customers)

    240 minutes + 30 minutes = 270 minutes ( 162 customers)

    270 minutes + 30 minutes = 300 minutes ( 180 customers)

    300 minutes + 30 minutes= 330 minutes ( 198 customers)

    330 minutes + 30 minutes = 360 minutes (216 customers)

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )