Angie bikes for 20 minutes burning 150 calories. How many minutes will it take to burn 525 calories?

Question

Angie bikes for 20 minutes burning 150 calories. How many minutes will it take to burn 525 calories?

in progress 0
Mộc Miên 1 month 2022-12-23T23:42:54+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( 2 )

    0
    2022-12-23T23:44:13+00:00

    70 min

    Work:

    20/150=7.5 Move the decimal

    75×7=525

    0
    2022-12-23T23:44:44+00:00
    Answer:
    70 minutes OR 1 hour and 10 minutes (it’s the same thing)
    Step-by-step explanation:
    So this can be modeled by the equation 20/150=x/525
    so solving for x, you have to say whats the most times that 150 will go into 525 without going over
    the answer is 3
    so 150×3=450 and 525-450=75
    75 is one half of 150 so it would be 3.5
    multiply 20 by 3.5 and you get 70 or 1 hour and 10 minutes since an hour is 60 minutes
    Don’t forget to give brainliest 🙂

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )