A total of 620 tickets were sold for the school play. They were either adult tickets or student tickets. There were 70 more student tickets

Question

A total of 620 tickets were sold for the school play. They were either adult tickets or student tickets. There were 70 more student tickets sold than adult tickets.
How many adult tickets were sold?

in progress 0
Kim Chi 3 days 2021-07-19T14:10:36+00:00 2 Answers 2 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-19T14:12:11+00:00

    Answer:

    There were 240 adult tickets sold and 380 student tickets sold.

    Step-by-step explanation:

    How did I get this?

    First, I divided 620 by 2. You get 310. Then I subtract 70 by on of the 310’s. You get 240. I take that 70 that I subtracted and add it to the other 310, you get 380. (This may sound confusing so I will write it out)

    620/2= 310

    310-70= 240 adult tickets

    310+70=380 student tickets

    0
    2021-07-19T14:12:25+00:00

    Answer:

    22

    Step-by-step explanation:

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )