A school is selling tickets for the prom. Tickets with a picture package cost $50 and tickets without the packet cost $30. If the school sol

Question

A school is selling tickets for the prom. Tickets with a picture package cost $50 and tickets without the packet cost $30. If the school sold a total of 175 tickets and took in $8030, how many of each ticket did they sell?

Define the varaibles :

State your system of Equations :

Answer in terms of the problem :

in progress 0
Ben Gia 2 months 2021-07-30T09:20:12+00:00 1 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-30T09:21:56+00:00

    Answer:

    Answer

    1.0/5

    0

    1 answer

    2780/20 = 139 picture tickets

    175-139 =36other tickets

    43 – 18*2 = 43 -36 = 7

    7 were 3 point shots

    11 were 2 point shots

    Step-by-step explanation:

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )