A biker goes out for a ride and begins riding North at 18 km/h for 200 minutes, then the driver turns around and rides at 12 km/h South for

Question

A biker goes out for a ride and begins riding North at 18 km/h for 200 minutes, then the driver turns around and rides at 12 km/h South for another 50 minutes.

in progress 0
Khải Quang 2 months 2021-07-30T03:50:21+00:00 1 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-30T03:52:13+00:00

    Answer:

    Explanation:

    18 km / h

    = 300 m / min

    12 km / h = 200 m / min

    distance travelled in 200 minutes = 300 x 200 = 60000 m

    distance travelled in 50 minute in return journey = 200 x 50 = 10000 m

    total distance travelled = 70000 m

    total time = 250 minute

    speed = 70000 / 250

    = 280 m / min

    = 16.8 km / h

    Total displacement = 60000 – 10000 = 50000 m

    total time = 250 min

    velocity = 50000 / 250

    = 200 m / min

    = 12 km / h

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )