5) Adam bought 5 DVDs that cost $12.95 each. How much did Adam spend before taxes?

Question

5) Adam bought 5 DVDs that cost $12.95
each. How much did Adam spend
before taxes?

in progress 0
Ladonna 6 months 2021-07-19T00:31:34+00:00 2 Answers 8 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-19T00:32:43+00:00

    Answer:

      $64.75

    Step-by-step explanation:

    You can add $12.95 five times:

      $12.95 +12.95 +12.95 +12.95 +12.95 = spending

    but it is probably easier to use multiplication:

      5 × $12.95 = spending = $64.75

    Adam spent $64.75.

    0
    2021-07-19T00:33:13+00:00

    Answer:

    64.75

    Step-by-step explanation:

    So you have 5 DVDs bought and 12.95 for each.

    12.95 x 5

    12.95 + 12.95 = 25.90

    25.90 + 12.95 = 38.85

    38.85 + 12.95 = 51.80

    51.80 + 12.95 = 64.75

    So your answer is $64.75

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )