1. These are my newspapers, and those are_____. A. their B. their’s C. theirs D. they’s 2. I like these saucers, but _____is a little

Question

1. These are my newspapers, and those are_____.
A. their B. their’s C. theirs D. they’s
2. I like these saucers, but _____is a little too small.
A. the tea cup B. the cup of tea
C. the tea’s cup D. the cup tea
3. The child always behaves as though______.
A. he is an adult C. he had been an adult
B. he has been an adult D. he were an adult
4. It has been a long time______I last saw them.
A. that B. ago
C. ago that D. since
5. Which one do you want: the red one or the blue one?
A. None B. Neither
C. Anyone D. Nor one
6. We need a lot more action and a lot_____talk.
A. few B. fewer C.little D. less
7. My parents think it’s time I _____married.
A. gets B. got C. will get D. would get
8. _______during the storm.
A. They were collapsed the fence
B. The fence was collapsed
C. They collapsed the fence
D. The fence collapsed
9. Please don’t blame me for not_____outside in this cold weather.
A. wanting to go
B. wanting go
C. want to go
D. to want go
10. The family could not ____because they had forgotten their passports.
A. check-up B. check out C. check through D. check-in

in progress 0
Phúc Điền 11 months 2021-03-02T01:28:48+00:00 3 Answers 19 views 0

Answers ( )

    0
    2021-03-02T01:30:41+00:00

     1, C

    2, B

    3, A

    4, D

    5, B

    6, B

    7, C

    8, B

    9, A

    10, B

    0
    2021-03-02T01:30:44+00:00

    =>

    1. C

    2. A

    3. D

    4. D

    5. B

    6. D

    7. B

    8. D

    9. D

    10. D

    0
    2021-03-02T01:30:55+00:00

    Để tìm câu trả lời chính xác các em hãy tham khảo these và those các nguồn hoc24.vn, lazi.vn, hoidap247.com để thầy cô và các chuyên gia hỗ trợ các em nhé!

Leave an answer

Browse

Giải phương trình 1 ẩn: x + 2 - 2(x + 1) = -x . Hỏi x = ? ( )