Question Maggie has been collecting nickels and dimes for 2 weeks, and she has a total of $5.15. If she has 7 more nickels than she has dimes, how many of each coin does she have?

Answer:32 Dimes & 39 Nickels or 320¢ of Dimes & 195¢ of Nickels Explanation:$5.15 = 515¢ 32 x 10 = 320¢ (Total Dimes) 32 + 7 = 3939 x 5 = 195¢ (Total Nickels) 320¢ + 195¢ = 515¢ or $5.15 Hope that helps!! Reply

Answer:

32 Dimes & 39 Nickels or 320¢ of Dimes & 195¢ of Nickels

Explanation:

$5.15 = 515¢

32 x 10 = 320¢ (Total Dimes)

32 + 7 = 39

39 x 5 = 195¢ (Total Nickels)

320¢ + 195¢ = 515¢ or $5.15

Hope that helps!!