Question John works as a part time waiter in a restaurant. He gets a monthly salary of ₹4,410.Calculate John’s daily, weekly and annual salary.(Take 1 month= 30 days)

1 month is aprox. 30 days, so To find john’s daily salary: For a month, the salary is 4,410 rupees, so for a day how much? days salary 30 4,410 (This is how I learnt to solve these kind of problems) 1 ? Then you crisscross the equation which becomes 4,410/30=147 rupees To find weekly salary: we now know the salary for one day so we can say: For a day, the salary is 147 rupees, so for 7 days (1 week) how much? You multiply the salary for one day and the number of days: 147×7=1,029 rupees To find salary for a year (annual): we now know the salary for one day so we can say: For a day, the salary is 147 rupees, so for 365 days (1 year) how much? You multiply the salary for one day and the number of days: 147×365=53,655 rupees Hope it helps! Reply

Daily=147

Weekly=1,029

Yearly=53,655

1 monthis aprox.30 days, soTo find john’s daily salary:147 rupeesTo find weekly salary:1,029 rupeesTo find salary for a year (annual):53,655 rupees