Jessie walked 1 3 4 miles every day for one week and also jogged 3 1 2 miles every day for the same week. How many total miles did Jessie go in one week?

Answers

Answer:

\boxed{98}

Step-by-step explanation:

To find the total distance Jessie walked in one week, you can add up the distance she walked each day. If she walked 1 3 4 miles each day, that’s a total of 1 + 3 + 4 = 8 miles per day. Since she did this for 7 days, she walked a total of 8 miles/day * 7 days = <<87=56>>56 miles in one week.

To find the total distance Jessie jogged in one week, you can add up the distance she jogged each day. If she jogged 3 1 2 miles each day, that’s a total of 3 + 1 + 2 = 6 miles per day. Since she did this for 7 days, she jogged a total of 6 miles/day * 7 days = <<67=42>>42 miles in one week.

To find the total distance Jessie traveled in one week, you can add the distance she walked and the distance she jogged. In total, she traveled 56 miles + 42 miles = <<56+42=98>>98 miles in one week. Answer: \boxed{98}.

Answer:Step-by-step explanation: