In 15 minutes Frankita created 15 drawings. In 30 minutes she created 17 drawings. In 45 minutes she created 20 drawings. In 60 minutes she created 24 drawings. If Frankita continues making drawings in the same pattern, how many total drawings will Frankita have created at the end of 90 minutes?

90 minutes, she would have created36 drawings.## How many total drawings will Frankita have created at the end of 90 minutes?

timeand thenumber of drawingthat Frankita creates.15 minutestherate of increaseindrawingis (previous drawing + (1 + rate of increase of previous drawing.Drawing created in 30 minutes = 15 + 2 = 17Drawing created in 45 minutes = 17 + ( 1 + 2) = 20Drawing created in 60 minutes = 20 + (3 + 1 ) = 24Drawing created in 75 minutes = 24 + (4 + 1) = 30Drawing created in 90 minutes = 30 + (5 + 1) = 36mathematical sequence,please check: https://brainly.com/question/26578277