HELP !!!! A rental car company charges $61 per day to rent a car and $0.12 for every mile driven. Nathan wants to rent a car, knowing that: • He plans to drive 400 miles. • He has at most $170 to spend.

Answers

Answer:

2 days

Step-by-step explanation:

he plans to drive 400 miles, so the cost of his miles will 400*0.12=48

his total budget is 170, so subtract 48 from that

170-48=122

the rental company charges 61 per day and he has 122 after subtracting the cost of his miles, so he will have 122/61 days to drive 400 miles

Answer:2 days

Step-by-step explanation:he plans to drive 400 miles, so the cost of his miles will 400*0.12=48

his total budget is 170, so subtract 48 from that

170-48=122

the rental company charges 61 per day and he has 122 after subtracting the cost of his miles, so he will have 122/61 days to drive 400 miles

122/61=2