Geet sells television He earns a fixed amount for each television and an additional $30 if the buyer gets an extended warranty. If Geet sells 11 televisions with extended warranties, he earns $990. How much is the fixed amount Geet earns for each television?

To figure this out, first multiply $30 by 11 to see how much money will come out of the full price:

$30×11=$330.

Next, subtract $330 from $990.

$990–$330=$660

The fixed price for 11 televisions is $660. So, divide $660 by 11.

$660÷11=$60.

So the fixed amount that Gerry earns for each television is $60.

Hope this helps! 😀