Question Ellie got a $20 gift card for the craft store. She bought some chalk markers for $8.79, some yarn for $2.69, and some beads for $6.98. What is the value left on Ellie’s gift card? $

Answer: She has $1.54 left Step-by-step explanation: We know she bought a $20 giftcard,and she spent $8.79 on Chalk Markers, $2.69 on yarn, and $6.98on beads. ——————————————Therefore you would do • $20 – $8.79 = $11.21• $11.21 – $2.69 = $8.52• $8.52 – $6.98 = $1.54—————————————— So Ellie would have $1.54 left on her gift card. Hope this helps! :)) Reply

Answer: $1.54 Step-by-step explanation: 20 – 8.79 = 11.21, 11.21 – 2.69 = 8.69, and 8.69 – 6.98 = 1.54 hope this helps 🙂 Reply

Answer:She has $1.54 leftStep-by-step explanation:We know she bought a $20 giftcard,

and she spent $8.79 on Chalk Markers, $2.69 on yarn, and $6.98

on beads.

——————————————

Therefore you would do

• $20 – $8.79 = $11.21

• $11.21 – $2.69 = $8.52

• $8.52 – $6.98 = $1.54

——————————————

So Ellie would have $1.54 left on her gift card.

Hope this helps! :))Answer: $1.54Step-by-step explanation: 20 – 8.79 = 11.21, 11.21 – 2.69 = 8.69, and 8.69 – 6.98 = 1.54hope this helps 🙂