Question

Clark owns a company that sells drones. The amount he pays each of his sales employees (in dollars) is given by the expression 10h + 40d, where h is the number of hours worked and d is the number of drones sold. If an employee works 8 hours and sells 4 drones, the employee earns ___ . If an employee works 4 hours and sells 6 drones, the employee earns ___ . If an employee works 12 hours and sells 2 drones, the employee earns ___ .

1. trungdung22
The earnings of each of the employee is calculated above.

### What is a expression? What is a mathematical equation?

• A mathematical expression is made up of terms (constants and variables) separated by mathematical operators.
• A mathematical equation is used to equate two expressions.
• Equation modelling is the process of writing a mathematical verbal expression in the form of a mathematical expression for correct analysis, observations and results of the given problem.
We have Clark who owns a company that sells drones. The amount he pays each of his sales employees (in dollars) is given by the expression 10h + 40d, where h is the number of hours worked and d is the number of drones sold.
Now –
• If an employee works 8 hours and sells 4 drones, the employee earns : A = (10 x 8) + (40 x 4) = 80 + 160 = $240 • If an employee works 4 hours and sells 6 drones, the employee earns : A = (10 x 4) + (40 x 6) = 40 + 240 =$280
• If an employee works 12 hours and sells 2 drones, the employee earns : A = (10 x 12) + (40 x 2) = 120 + 80 = $200 Therefore, the earnings of each of the employee is calculated above. To solve more questions on Equations, Equation Modelling and Expressions visit the link below – brainly.com/question/14441381 #SPJ2 Reply 2. Answer: 1. 240$ 2. 280$3. 300$
Step-by-step explanation:
for every single problem you times the hours by 10× then the drones by 40× Thank me later