BRAINLIEST + 5 STARS FOR CORRECT ANSWER ASAP!!!

Jinni opened a bank account. She deposited $87.60 into her account every month for 10 months. She used $25.60 every month to pay for music classes. After 10 months, she used 1 over 4 of the total money left in her account to go to a summer camp for musicians. What is the total amount of money Jinni spent to go to the summer camp?

$64.00

$88.00

$155.00

$620.00

Amount left in account after paying for music class = $87.60 – $25.60 = $62Amount in the bank account after 10 months = $62 * 10 = $620Amount spent to go to the summer camp = 1/4 * $620 = $155So your Answer $155.00, or the third answer choiceIt is c 155 because 87.60 times 10 is 876 so then 25.60 times 10 is256 then 876-256= 620 divided by 4 is 155