Question

Audrey and David are reading the same book. Audrey reads 40 pages each day.
David reads 20 pages each day.
Which of the following is a true statement about the number of pages Audrey and David have read after each day?
Select all that apply.

A.
Audrey has always read twice as many pages as David.

B.
After 6 days, Audrey and David have read the same total number of pages.

C.
Audrey has always read a total of 20 pages more than David.

D.
After 2 days, Audrey has read 40 more pages than David.

E.
After 3 days, Audrey has read three times as many pages as David. My sister needs help I can not help her cuz I’m doing work.

1. thugiang
A. Audrey has always read twice as many pages as David.
D. After 2 days, Audrey has read 40 more pages than David.
Step-by-step explanation:
A. Audrey has always read twice as many pages as David.
David = 20 pages
Audrey = 2 x 20 = 40 pages
B. After 6 days, Audrey and David have read the same total number of pages.
Audrey = 40 x 6 = 240 pages
David = 20 x 6 = 120 pages
So the above statement is false.
C. Audrey has always read a total of 20 pages more than David.
Audrey reads 40 pages each day.
this statement is false.
D. After 2 days, Audrey has read 40 more pages than David.
Audrey = 2 x 40 = 80 pages
David = 2 x 20 = 40 pages.
Option D is true statement.
E. After 3 days, Audrey has read three times as many pages as David.
Audrey = 40 x 3 = 120 pages
David = 20 x 3 = 60
Audrey has read twice the times read the pages.
So, it is true.