Question After taxes Brianna makes $9.25 per hour. She works for 6 hours a day and 4 days a per week. She puts 32% of her money in a savings account each week?

Answer: She puts $71.04 into her savings each week Amount Earned Each Day: $9.25 x 6 hours = $55.5 per day Amount Earned Each Week: $55.5 per shift x 4 times per week = $222 each week Amount Put Into Savings Account: $222 x 0.32 (or 32%) = $71.04 in her savings Amount Kept After Savings: $222 – $71.04 = $150.96 Log in to Reply

She put $71.04 in her savings

Answer:Amount Earned Each Day:Amount Earned Each Week:Amount Put Into Savings Account:Amount Kept After Savings: