Question Adsyin reads 2 pages every 15 minutes. Raul reads 5 pages every hour. How many do they read altogether in 2 hours?

Answer: 26 pages in 2 hours Step-by-step explanation: Adysin 60 minutes divided by 15 equals 4 2 times 4 equals 8 8 times 2 equals 16 Raul 5 times 2 equals 10 16 plus 10 equals 26 Reply

26 pages in 2 hours

hope it helps 🙂

Answer:26 pages in 2 hoursStep-by-step explanation:AdysinRaul